Astro Byond PVR. Congrates KakRed!

dari BTS aku terus zasss ke midvalley.
walaupun masa tu dah dekat pukul 6 petang pun.
nasib nasib je la aku gamble kot kot astro byond PVR punya acara belum berakhir.
tujuannya haruslah mau vote dan memberi sokongan pada kakred.
beliau berentap dengan beberapa orang bloggers lain untuk memenangi Astro Byond PVR uuuu…

kena duduk setempat dari pagi membawa ke petang.
pastu kena jawab soalan dan buat beberapa tasks.
semua pun berkaitan astro dan blog gitu.

nasib baik sempat lagi untuk register dan vote.
kemudian dapat ole-ole dari astro.
jumpa kakred kiss kiss muahs muahs dulu.
lepas tu nonton performance dari artis-artis cina yang aku tak kenal.

ada 2 grup yang buat style joget ala-ala robot segala tu.
very the malatup i tell u. kalah adam nih.
sonok betul aku nengoknya.
kalau dapat anak laki sok, aku nak suh dia belajar joget cenggini lah *tetiba

pastu ada sorang cina ni nyanyi. katanya dia nie tempat ke empat dalam satu pertandingan nyanyian. tak ser la plak aku pertandingan apa.
tapi cina-cina punya la.nama dia pun aku tak ingat errr…
masa nie dia nyanyi lagu jujur radja.
wahhh.. terkagum kagum aku. ternganga nganga mulut sebab comel sangat dia.
dah la masa dia nyanyi asyik pandang aku jer.. (haiyooo pehrasannya kamooo)

dan masa untuk diumumkan pemenangnya…
drum roll please….

goes to mother of two. redmummy!!
yibaaaa… kak red menang oiiii…
orang kampung dengar sini… kakred menang astro byond PVR ooii..
ko adoo? yang bising-bising ngata kakred itu ini tu.. ado menang??
takdok kan… yer yer aku pun tak menang.. heeee…

congrates kakred.. happy for u!!!
pasni boleh la nonton apa-apa program sebanyak lapanploh kali yo…

diakhiri dengan gambar aku bersama abang nara.
haah yer la… beautifulnara. blog dia yang korang suka terjah tu sebab nak dapatkan gossip artis kan…
dulu aku penah tanya dia, mana awak dapat semua info-info artis nie eh?
dia jawab ‘adalaaaaaaaa’ heh.

9 thoughts on “Astro Byond PVR. Congrates KakRed!

  1. Pingback: Pencinta Merah…The Red Lover…The Red Diva…

  2. weeee…bes bes….
    tarian tu ala2 shuffle ek,
    kan ker kita dah terror nari shuffle uollss….kekekek

Comments are closed.