TQ Neena! :-)

posto posto….

hari khamis lepas aku dapat bungkusan poslaju.
tengok nama yang tertera dah tau dah dari siapa.
dari dak cantik ini! puan neena πŸ™‚

aku dapat ole-ole nie sempena aku menjadi antara follower blog beliau.
kira antara follower yang terpilih la nie. sukerrr…

neena ngan husbandnya baru pulang dari bali sana.
sebab tu ole ole pun berupa berwajah bali gitu.

aku sebelum nie takde la berminat pun nak gi bali.
tapi lepas baca celoteh dia kat blog, terus rasa nafsu mencanak-canak nak gi bali okk.
insyaAllah, 1 fine day. yang penting kena ada semangat untuk menabung gitu.

aku suka bangat baca blog neena (ini bukan ampu yer. ini seriyus)
sebab pertama dia adalah lawa! kedua dia stylo.
ketiga dia pandai berposing. neena, pasni i tiru style u berposing ek..
jangan saman i hehe..

pendek katanya aku suka baca blog dia sebab dia selalu travel, selalu happy-happy dan cara dia berceloteh tu macam betul-betul dia ada kat depan muka kita.
dan suka jugak tengok dia manja-manja dan gediks-gediks dengan anuar husbandnya.

thanks neena for the ole-ole.
teruskan berblogging ya.. satu hari nanti teringin la nak jumpa u.. πŸ™‚

4 thoughts on “TQ Neena! :-)

  1. U’re most welcome dear! I pun nak say TQ so muchhh to you coz sudi baca and follow my blog yg kengkadang banyak berceloteh merapu meraban sampai panjang berjela-jela! hahaha…

    Hope you loikke the small token from me yeah! hehehe..

    I pun tak sabar nak jumpa ngan you! kalau kot2 terserempak.. jgn segan2 tegor I tau! hehehe…

    hohoho.. don’t worry… I takkan saman nyer! I mintak royalti jerk! hahaha.. tak der lar.. just joking! posing la banyak2 sikit dear.. tempek kat sini… πŸ˜€

    Anyway… TQ so muchhh for all da compliments dear! Segan lak I! *blushing* *blushing* πŸ˜€
    .-= Neena´s last blog ..Singgah Jumpa Airisy Jap! =-.

    • kena belajar banyak lagi macam mana nak berposing. sbb i tak reti posing!
      slalu diri tegak macam menyanyi lagu negaraku he he

Comments are closed.