Tag Breakfast Cekodok Katanya

aku kena tag dengan lisa. dah berjangguit jugak dia tag nie.
sorry la yang akak lambat buat ek..
akak ni biasalah, membz tak menentu hala. he he..

ok kita teruskan kepada soalan tag breakfast cekodok.

Kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya:

Walaupun aku tak makan pisang, tapi cekodok pisang aku balun.
sebab bila pisang dah diblend dengan tepung dan gula, ianya menjadi sedap dan lazat.
tapi malangnya aku tak reti buat cokodok pisang uolls.
kesian kan…
takpe takpe, nanti satu hari aku akan belajar gak.. walaupun tatawu bilerr..
janji niat ada. kira ok la tu eh…

Pas kan tag ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

  1. ceera
  2. zie
  3. miza
  4. cik wanie

SYARATNYA KEPADA SESIAPA YANG DI TAG:

  1. sila copy gambar cekodok diatas
  2. sebutkan nama penghantar sarapan cekodok
  3. bagitahu kenapa sarapan cekodok pisang menjadi pilihan anda
  4. tag game ini hanya boleh dikirimkan waktu pagi shj before noon..kalau tidak, susuk kat muka sume tak jadi.. itu lisa kata.  bukan aku he he..
  5. Last sekali pas kan tag ini kepada 4 rakan2 yang lain..
so korang, sila buat tag cekodok nie yerr..
selamat bercekodok!

8 thoughts on “Tag Breakfast Cekodok Katanya

Comments are closed.