Pembelian dari Garage Sales ShilaShower

2minggu lepas aku sudah buat pembelian pakaian kat blog shila.
mana tak gila nengok nya. semua pun lawa-lawa lagi, malah murah tidak terhingga.
lepas place order, 2 hari lepas tu aku pun menerima bungkusannya.

dibalut dengan beg plastik marks n spencer.

aku beli 3 helaian ini.
apa yang buat aku confident nak beli sebab aku penah jumpa shila masa event ogawa kat pavilion dulu. so boleh agak la pakaian beliau pasti boleh ngam soi aku sebab saiz badan kami cam kurang lebih.

jeans levis dengan blouse aku adalah sukerrrrr..
sangattt cantikkk dan sedap-sedap melekap di badan.

tapi seluar MNG tu ketat uolls… sob sob…
tersangkut di pinggul ku hu hu hu… sedih 🙁
so aku ingat nak let go la.. kot-kot ada yang interested.
masih dalam kondisi yang baik dan adalah lawa jugak.
aku beli RM35 tapi aku nak let go RM30.
kalau berminat email aku keh? myasefia@yahoo.com
tapi lebih afdal untuk bersaiz 29/30.

gambar seluar ini kredit to shila.
alamak! aku hutang shila lagi RM10! tehtehtehteh..


[2] MNG Casual Khakis Pants – Size EUR 36, Size 28/29 – RM35

nanti bila aku pakai jeans & blouse tu, aku menciwi dengan korang ek.
sukerrrrrrr….