Mom and Baby Expo di MVEC

dimulakan dengan wajah kami. pinkymummy dan redmummy.
ewahhh pinkymummy kan. nak jugakkkk tehtehteh..

cam sama je konsep aku dengan kakred hari tu.
dia pakai top merah, scarf merah, jeans, kasut merah & handbag mulberry hitam.
aku lak pakai top pink, cekak pink, jeans, kasut pink. cuma beg je tak warna hitam.
kalau tak memang dah 100% sama dah.
rambut pun sepesyennn je. :p

usai mariefrance bodyline workshop nun, aku ngekor kakred gi MVEC lak.
ada ekspo mom & baby kat sinun.
kakred menjengah moli dan stall nya di thelilcaliph.

nama pun expo mom and baby kan. harus banyakkkk gila peralatan dan perkakasan ibu anak.
kalau sesiapa yang tengah pregnant tu, datang sini pasti cam menggila tengok banyaknyaaaa barang-barang baby dengan harga berpatutan.


: : moli, kakred, rose, myself, gegirl : :
: : gambar kredit to redmummy.com : :

gambar nie pulak aku curi kat twitter kakred.
baru ku tau kat twitter pun ada gambar. kasihannn….
nengok la aku punya twitter pun ala-ala berjaman baru update kan.
lantakkk…

dah habis borak-borak sesembang bergosip, aku pun pulanglah ke pangkal jalan.
gitu kisahnya… 🙂

2 thoughts on “Mom and Baby Expo di MVEC

Comments are closed.