Hantaran II

ok ini hantaran dari aku pada encik z pulak.
semua hiasan gubahan dibuat oleh kaklong.
seriusly, aku memang terhutang budi sangat kat akak aku nan sorang tu.
kaklong, if u read this, i want u to know that i loooooove u so so so much okkk…
anda adalah kakak yang terbaik!

hantaran pertama ialah sepasang kasut berjenama errrr.. errr..
jenama apa ntah. tak ingat dan taktau hu hu..
dibeli di parkson midvalley sana. pastilah ada diskaun uolls.

hantaran kedua wallet & belt. tak silap aku polo kot.
pun jua dibeli di parkson midvalley sana.
kira sekalian arung zass zass beli.
tu pun seminggu ke dua minggu before nikah baru beli.
dah la kawin koboi, semua pun last minute. haiyaaa…

yang ke 3 ialah kemeja berjenama… errr errr…
matikklahhh semua jenama pun tak ingat.
tak pun kalau ko bz body, ko klik je la gambar nie kasik besar.
pasti nampak jenama nya di kolar baju itu.

dan seterusnya perfume bertajuk hugo boss.
dihiasi bunga ros yang layu sebelum berkembang. ek eh.
bunga ros nie pun aku beli malam tadinya, boleh?
haaa tu nantilah entry lain yer anak-anak…

kemudian buah epal merah yang dibalut cantik.
diletak di dalam bakul yang lawa.
buah-buahan dan bakul ini disponsor oleh 2 orang adik beradik tiri aku iaitu payiet dan nikolas.
haaa jangan tak caya, nikolas yang gubah tau.
kakya terharu tau korang… hu huu huuu…

coklat nie pulak disponsor oleh kekasih laling aku iaitu pak jocko.
tapi dia beli coklat-coklat je la, yang gubahnya ialah kaklong.
tapi tatappp aku terharu sebab dia la yang paling awal sekali kata nak sponsor hantaran.
tq laling…..

dan last but not least, cupcakes yang mencomel ini.
juga diorder DI SINI.
disponsor oleh che ta aka cik mazita alaudin. heeeee…
baik sangat tau che ta nie. aku dok banyak songeh itu ini, tatappp dia melayan.
walhal orang yang nak sponsor kan. hikss… tq che ta!

alas dulang yang berwarna putih suci itu aku sewa dari ila.
selain dari menyewakan dulang hantaran dan alas dulang, beliau jugak boleh mengambil foto-foto yang lawa.
so sesiapa berminat, boleh la terjah blog dia ek.
promote nie ila… ada komisyen tak. hiks..

demikianlah kisah hantaran dari kedua belah pihak.
terima kasih kat semua yang menjayakan dalam penyediaan hantaran nie semua.
kalau ikut aku, tak koserrr nak hantaran-hantaran bagai nie.
tapi kata kawin dengan orang bujang kan, so biarlah dia merasa…
gitu…

dan terima kasih la pada yang sponsor ek..
wah artis ke ko… heeee…

next entry, sehari sebelum hari aku dan encik z disatukan…
so bersabarlah menanti yaa… smile… ek eh…

10 thoughts on “Hantaran II

  1. Heehee kak ya… jgn ah puji gitu… malu (sambil pintal2 rambut sendiri) hahahahaha…
    Ape pun sume berjalan lancar hari tu kan… alhamdulillah…
    .-= odhero´s last blog ..Honey Bee…!!! =-.

  2. Kak,luv yr simplicity…wlupon akak tur popular dan dikenali ramai..hantaran sume biasa2 jek tp cantik2 sumernye. =) Belum terlewat rasanya mengucapkan Selamat Pengantin Baru n Semoga Berbahagia selamanya..
    .-= Beautyfull_Maria´s last blog ..Aduhai.. =-.

Comments are closed.