Futsal 2 Penjuru

sesuka ati je bagi nama fustal 2 penjuru kan.
sebab memula aku adalah taktau apakah nama event yang kakred ajak datang nie.
tapi lepas tu nengok kat twitter kak red. namanya ialah action3 adidas ole challenge.

aku sampai kat midvalley lambat sebab jalan adalah sesak menggila.
nak nak lagi yang kat bangsar tu. kan ada construction.
mangaiii dia punya sesak derrrrrr…

sampai-sampai terus call rose dan melepak dengan dia & abang sirman.
aku udah terlepas fight between kakred dengan azwan ali.
tapi sempat nengok kakred lawan beautifulnara.

ramai lagi la para bloggers lain yang terlibat dengan project alpha season 2 main ini futsal jugak.
dan akhirnya pemenang goes to kyspeaks.


: : rose, kakred & myself : :

sempena piala dunia nie adidas keluarkan perfume limited edition.
dapatkanlah dengan segera sementara stok masih ada. ewahh..

ok tu jer.

4 thoughts on “Futsal 2 Penjuru

Comments are closed.