Free Seats AirAsia? In My Dreammm..

ok ini adalah gila.
sekarang jam menunjukkan jam 4.01 pagi waktu kuala lumpur.
mata aku masih segar bugar mencelik.

berjaga semata-mata nak cuba dapatkan free seats air asia.
kan kalau waktu siang talian asyik lah mensesak sajorkk.
kekejap error. kekejap kejung. kekejap hilang terus.

tu yang aku try nak buat tetengah malam.
kot la semua orang tidur, lalu line adalah melaju ke.
tapi nampak gaya nya semua free seats dah lebur kot.
paling murah pun ada RM24 je. tak sukerrrr…

aku nak bercuti ke mana? ada lahhhhh…
kepochi je korang nak tau kan.
aku nyer style bila dah confirm bebetul baru leh kasik tau.
baru bermaruah heeee…

ada yang dapat ke free seats air asia tu?
ke mana lah korang? ek eh orang kepochi ko marah kan normaya.
ko kepochi takpe pulak.
ini namanya cakap tak serupa bikin. egeggegegege..

ok nak masuk bilik sekarang.
kemain lagi encik z kongker katil sensorang.
sekejap golek ke kiri, kejap golek ke kanan.
aku nak golek atas perut dia lak. ek eh..

6 thoughts on “Free Seats AirAsia? In My Dreammm..

  1. alahai kak mya nie arie ke berapa baru carik free seats tue??free seats bukak 18 may tak kan 22 may baru nak dpat kan mmg tak dpaat la jawap nya…emmmm sy dpt kak free seats gie balik…heheheheheheheehehhe gie mana?hemmm tguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu….hahahahahaahha (errr sila jgn jeles ngn sy iya kak)

    • masak elahnya awal2 tu asyik jemmmmmmm jer. tensi akak tauu..

      eieiie bencik laaaaa. namo kawannn…

      • tak per kak jgn sedih2 ya nanti sy belikan akak souvenier ya dr tmpt tue..tp tahun depan tau sebab flight tue sb dpt bulan JAN 2011..emmm skrg nie tgah mgambil mood utk bershopping…

  2. air asia dah oper seat free mulai 14/5 lagi dah aritu..kalau la nih bru nk cari free tuh alahaiiii…itu hari pun ai 2 hari air asia tk leh online..jammed!..akhirnya berbaloi dapat gak free seat pegi balik ke ke pulau percutian ku di sanun tp tahun depan arrr…tk pe janji dapat..murah ai buk pegi 7 orang tak sampai 300..berbaloi-baloiiiii 😉

    • ye ar awal2 kan jem. lagi pun takkan nak berjaga waktu kerja. kang office ke mana, air asia ke mana.
      takpelah.. takde rezeki kali nie. mungkin lain kali. sob sob

Comments are closed.