Dinner di Sphagetti Grill

lepas nonton futsal 2 penjuru tu, kami kiss kiss bye bye kakred.
rose dengan aku mau cari makan.
lalu kami ke sphagetti grill. berpusing-pusing gak nak carik restoran nie.

first time aku makan kat sini.
so cam besa lah kalau first time apa-apa, haruslah menjakun.
malas nak pikir nak makan apa, so aku ngamik dinner set sajorkk.
sphagetti, ice lemon tea dan sup.


: : rose amik warm water. jaga kesihatan katanya. heee : :


: : sup daging didatangkan dengan 2 keping biskut. setapp : :


: : nie hidangan utama nya. rose makan apa ntah. kambing kot. ke daging. tapi dia tak abis pun. terpaksa la aku habiskan. terpaksa katanya he he. kentang lecek itu yummy yummy : :

rose.
kami borak panjang malam tu.
macam-macam cerita keluar.
tapi 99% confident takde gossip apa tah lagi mengata mengumpat orang.

kalau korang baca blog dia pun, jarang nauu entry dia nak emosi or marah-marah.
dia sebaya aku. tapi kematangan dia amatlahhhh jauhnya compare dengan aku.
she’s so nice.

babe, i doa u cepat sihat… n bertabah k..
ada masa nanti, kita hang out lagi eh.. 🙂

2 thoughts on “Dinner di Sphagetti Grill

  1. salam.. sonotnya dating sambil makan2 n boraks2..

    silap singgah laa time perut tengah berkeroncong nie nengok laa makanan maya kata setappppppp uwaaaa lapar2!!

Comments are closed.