Di Hari Wesak…

bersiaran lagi kita…

tapi hari nie special sikit sebab aku bersiaran dari pulau ketam.
uuuuu… di manakah terletaknya pulau ketam ini?
pulau ketam ni terletaknya di area pelabuhan klang.
tapi kena naik bot dari jeti pelabuhan klang ke pulau ketam.
details cam biasa la, nanti aku sharing caring bila dah kembali ke rumah.

kitorang sampai kul 1.25 tengah hari tadi.
menaiki bot kayu yang penuh sesak macam pendatang haram dari tanah seberang.
huhuhu.

jap gi dalam kul 5 petang nak gi sewa basikal ronda2 kawasan sekitar.
eh lupa plak nak bagitau aku datang dengan sapa ek.
dengan suami porque ku, payiet & nikolas.
sekarang dema bertiga sedang nyenyak tidur.
letih bebenau la gamaknya.
dalam komuter sejam, dalam bot sejam lebih.
dengan cuaca panas membahang.

ok tu jer.
selamat hari wesak korang.
buat apa cuti 3 hari nie? jalan-jalan atau duduk rumah lah?

8 thoughts on “Di Hari Wesak…

  1. kaktin jenjalan ke sg besi jer…
    ujan melebat uolls pakej ngan ribut angin segala…
    bes bes…zzZZzzz

Comments are closed.