Tak Sia-Sia Menanti Di Pinggiran Gelanggang

lagi cerita volleyball encik z.
hari tu kan dia ada main kan.. sila korek entry lama kalau rajin.
kalau pemalas, takyah.

ini kali main lagi untuk menentukan tempat pertama dan kedua gitu.
so, sekali lagi aku gigih la jadi penunggu di tepi court.

cam debar-debar je aku nengok game bola tampar nie.
tambahan lagi masa nak membagi tu.
apa ke terma nya? serving dengan hitting?
pastu blocking? wahhh.. tetiba mak terror terma volleyball cena uolls..

tapi jangan berani-berani nak suh aku try main volleyball lak ek.
mau bola tu keluar gelanggang. tak pun kena kepala referee.

dan keputusannya? menang straight game okk..
takyah la nak tunggu lama sampai 3 kali main.
aku nengok encik z pun udah semput.
perut berat katanya. sudah tidak larat mau lompat tetinggi. T___T

dan hasil kemenangan itu telah dilanting kepada isterinya ini.
‘nah upah sebab bagi sokongan’
cewahhh…
yang 30hengget tu menang boling hari tu.
eh menang ke.. kalah kot.. tapi dapat gak la habuan…

so apa laga, ke sogo lah kita… heeeeee…. sukerrrrr…

8 thoughts on “Tak Sia-Sia Menanti Di Pinggiran Gelanggang

  1. 80 tu kalau beli air kotak, byk jugek hasilnye. hehehehehe apepon, moga encik z akan menang lg voucher byk2. amiiinn

Comments are closed.