Majlis Cukur Jambul Raziq Zariff

sepatutnya janji dengan gee & jue nak gie majlis nie together-gether.
tapi oleh sebab bola encik z tu habis lewat, so terpaksa kensel dengan dema.
sib baik elfi nak gi petang, so sekalian dengan dia ajer deh.

kejadian adalah di cochrane sana.
pitam aku dengan encik z dok berpusing-pusing berapa kali kat sini.
apa ke susah benau umah kamu yat & remy oii…
ke kitorang yang tak biasa area nie? memang tak biasa pong…

setelah berhempas pulas, akhirnya sampai lah jugak kami di perumahan errrr perumahan apa ntah. tak ingat sudah. huhu…
oleh sebab khemah semua dah clear, so kena la naik ke rumah omak yat.


: : omak dan anak : :

oh, masa sampai tu raziq tengah tidur.
so takde la nak kacau. lelepak dengan mereka berborak itu ini.
rasa cam lamanya tak jumpa yat.
lepas aku blah dari smbbs tahun 1995, memang dah tak der jumpa dia.
elfi rasa 2 tahun lepas kot jumpa masa dia beli coins office aku ni ha.


: : anak teruna elfi yang suka baby : :


: : tengok tu, kemain lagi dia ngusik : :


: : raziq yang bam bam : :


: : buaian yang mencomel : :


: : oh ya, saya telah memotong rambut tapi tak berapa nak menjadi : :

dulu yaya nyer cukur jambul tak sempat aku nak buat kayak gini.
cuma panggil mak bidan datang rumah, gunting rambut yaya sikit.

masa tu zaman kemiskinan katanya.
aku menganggur uolls. so terima je la apa yang adoo…

thanks yat & remy for the invitation.
yat & remy nie satu sekolah dengan aku kat smbbs dulu.
so kira bercinta masa sekolah, terus-terusan hingga ke jinjang pelamin.
cool kan…
dan lebih cool lagi yat nie ada kembar lelaki. namanya ghani.
tapi tak sempat la pulak nak snap gambar dengan dia.

aku satu kelas dengan ghani masa form 1.
dan satu kelas dengan yat masa form 2.

gitulah ceritanya……