Mai Secawan! Eh Silap… MaiCafe :-)

kalau tengok gambar bawah nie so ko tau la kan mana kitorang bermalam malam tu. dah check in bagai. maknanya kami tak tidur kat rumah buruk, rumah orang mau pun di masjid.
tapi oleh sebab satu je gambar tengah check in, so next entry la baru aku citer tidur kat hotel mana yo.

dah lepas check in, mandi manda segala, keluar la mau cari makan.
fadzril la bagitau pasal tempat makan nie. so kami zass ke sana.
ke mai cafe. katanya antara yang femes jugak kat kangar nih.

tempat duduk nya adalah special sebab meja yang digunakan adalah mesin jahit.
kekira sambil makan ko leh menjahit lah. ek eh tak kelakar.


: : drinks : :


: : food : :

memasing semua tekak western malam tu. aku makan lamb chop kot tak silap.
lelain ada makan ayam dan ada makan daging. dan up dgn fries jugak.

kemudian up lagi dengan pencuci mulut banana split dan tapai aiskrim.
tapi tapai adalah tak sedappp… masam.
btw, aku suker bangat makan tapai oh…


: : ini serius : :


: : kemudian tertawa bila suami ku bukan suami mu membuat lawak porque : :


: : apa aje la laki mak tu : :

makanan so so la. gamaknya memasing semua dah kelaparan so kasik ngapp je lah. so korang kalau gi perlis boleh la try makan kat mai cafe nie.
nak cari restoran ni pun senang je.
aterrr kangar besar mana pun. pepusing ko akan jumpa tempat yang sama gak.
heeee…

balik hotel, terus bedebusss tidur. lagi piula tak tau dah nak ronda mana.
semua pun cam sunyi sepi…..

14 thoughts on “Mai Secawan! Eh Silap… MaiCafe :-)

  1. Maya.. just nak bgtau even suka camner pun tapai tak elok makan bebanyak.. tak baik untuk kesihatan wanita u… Coz bahannyer sumer ala2 peram2.. simpan2… long term bisa2 badan…

    • errrrr ye ke yatie. aku ni bab2 makanan mmg taktau apa. semua main bedal.
      ok ok pasni akan dikurangkan. tq buddy 🙂

Comments are closed.