Kaki Ku Terpeleot

aku baru balik dari hospital tawakal ni.
eh nak kata baru takde la baru sangat.
dalam kul 12 tengah hari tadi kot.

kenapa gi hospital? i kena gout uolls. heee takde lahh..
tapi masih ada kena mengena dengan kaki lah.
kaki kiriku terpeleot. gara-gara jatuh tangga semalam.
sob sob sob..

gembira punya pasal dengan berita petang semalam, lompat-lompat terus jatuh tangga. padan muka ko normaya. hikss..

ingat kan sikit jer terpeleotnya. tapi membawak ke malam.
berdenyut-denyut. encik z dah lumur segala jenis minyak pun tak jalan.
tu yang gigih jugak ke hospital pagi nie. kemudian dapat cuti sakit.

cerita penuh nenanti la aku update.
sekarang mau tidur. di dalam bilik bertemankan air cond yang semput dan kipas berdiri hadiah kahwin oleh kak dina.

kepala plak sakit berdenyut-denyut.
so tidur adalah ubat yang paling afdal.

tata korang. jangan emosi-emosi, jangan saiko-saiko, jangan mental-mental yo.
hidup nie sekali je… jadi mari enjoy.
jangan semakkan kepala dengan benda yang terhapa-hapa.
nanti sakit jantung, nanti darah tinggi, nanti kencing manis.
ko nak? mak taknak. tehehehhehe.. *kali ni gelak versi tutup mulut sambil menggeleng kepala

10 thoughts on “Kaki Ku Terpeleot

  1. haa lepas ni klu nak lompat pon, make sure di lantai yg rata ye – bkn dekat2 tangga 🙂 apepon moga cepat sembuh laa ye tatak

  2. yang kami terpeleot haritu sampai sekarang dok rasa lagi sakitnya.. lambat woo nak baik

Comments are closed.