Hari Graduasi Yaya 2009

ini cerita 4 bulan setengah yang lepas.
ujung tahun hari tu, dok baca blog korang semua pun cerita pasal konvokesyen anak masing-masing kan.
happy untuk korang sebab semua pun anak sudah besar-besar.

yaya pun ada konvo jugak. tapi aku tak balik hari tu sebab ada 2,3 function tadika dia sebelum nie aku yang balik.
so untuk konvo nie aku mintak FM attend.
thanks eh, u.

konvoyaya1

sebelum majlis pembahagian sijil tamat tadika 5 tahunnya, ada acara lancing-lancing. yaya sudah participate dalam acara joget melayu zapin.
wah sesuka hati je bagi nama joget melayu zapin.
ok ok aku taktau la apa ke tajuk tariannya.
tapi yang pasti dia menari la…

berbaju merah, berlipstik merah.
tak ke berat ke ek letak menda alah tu atas kepala?
ringan la kot kan.. kan..

konvoyaya2

konvoyaya3

dah habis lancing-lancing baru la memasing tunggu giliran nak dapatkan sijil.

kenapa la muka awak kerut seribu ya?

adakah nervous untuk mendapatkan segulung ijazah? heee…

konvoyaya4

gambar nie dah perfecto, tapi muka awak masih masam pahit pahit manis mengapalah? hu hu hu..

kalau aku ada kat situ pasti aku dah suruh dia senyum natural.
selalu pun dia tak gini. aku saspek memang nervous lah..

konvoyaya5

nengok tu, atas stage pun masam mencuka.
adoiyaiiii….

konvoyaya6

tapi tak kisah la. masam mencuka ke.. masin cam kicap ke.
manis macam tebu ke. tatappp the one and only ratu hati saya.

congrates ya… akhirnya tamat jugak pengajian awak di tabika perpaduan itu!
mommy bangga! 😉

konvoyaya7

P/S : gambar yang tak clear di scan dari kamera mama, meanwhile gambar yang clear terang benderang dari kamera FM. thanks u! 😉

P/S : aku update lambat sebab encik z lambat scan gambar. sila salahkan beliau. heh

12 thoughts on “Hari Graduasi Yaya 2009

    • kalau dah zaman awk pun kena makan anai-anai, zaman kakya apatah lagi pian oiii..
      dah jadi taik anai-anai pong

    • aku pun gilir2 dgn FM. tak semua gak aku leh tgk..
      takpelah babe, aku yakin anak-anak kita faham situasi kita.
      kita doakan terbaik untuk diorang k *hugs

  1. aku lebih berminat ngan benda atas kepala Yaya tu… setelah aku belek-belek, dan tenung-tenung gambar tu… rasanya yang atas kepala dia tu dawai ngelip-ngelip yang zaman-zaman kak long aku kawin dulu-dulu dibuat sangkar bunga telur…. atau digunakan untuk buat bunga telur…. kompom ringan…. hehehehhe

Comments are closed.