Entry Penghujung Hari

sedar tak sedar rupanya semalam kl hujan adalah melebat.
on the way pulang, kat jalan genting klang tu banjir. air naik… ermm.. adalah setengah tayar kot.
encik z managed untuk membuatkan myavi memanjat divider yang tak berapa tinggi.

ingatkan nak pergi pasar malam untuk mencari sesuap nasi for our dinner.
tapi memandangkan hujan cam ala-ala seriat tak seriat, so decide terus makan kat memana lalu pulang terus ke rumah.
sebelum sampai ke tempat makan, i saw this beautiful pelangi. sangat-sangat cantik…… so i captured few photos… rasa tenang dan sayu je bila tengok pelangi nie..

i miss my yaya 🙁

we had our dinner at ani sup utara.

: : bandung cincau for me & kopi ais for him : :

: : bihun sup for me & nasi bubur daging for him : :

sambil-sambil makan, sambil-sambil menonton drama adamaya.
dan episod kali nie, bila mana dani desak maya untuk mintak cerai dari adam.
why why why kena mintak cerai?
adam adalah seorang yang baik… wake up maya!

hari khamis yang mendung tetapi nyaman.
hari khamis yang mengikat kasih, hari khamis yang menyaksikan terlerainya kasih…
i love my husband. i love my family. i love my friends. i love my life…..

happy weekend anak-anak…… 🙂

8 thoughts on “Entry Penghujung Hari

Comments are closed.