Dart Dort Dirt (tajuk apakah?)

masih kisah sukan encik z yang belum jugak berkesudahan.
encik z ni kan kalau boleh semua sukan yang adoo dipertandingkan semua dia nak pukul habis.
memula boling, kengdian volleyball, hoki, ini kali dart.
esok katanya bola sepak pulak. apakahh?
sib baik olahraga hari tu tak masuk. katanya perut buncit lalu sudah tidak larat lari.
heh.

macam aku kata hari tu la, aku ni kalau boleh namo la gi nyendeng-nyendeng sangat kalau dia involve sukan apa nie semua.
nanti dengar lagi sok sek kata aku kontrol suami la apa la.
kalau aku kontrol pun napa nya, aku kontrol laki sendiri. bukan kontrol laki ko.
so ko sakit celah mana pun?  tetiba emo.

sama jugak la dengan dart hari tu. aku stay kat office sampai kul 7.15 malam gitu.
tapi sebab office udah clear, jadi aku adalah ketakutan nak stay seorang diri.
tu yang pegi jugak la nengok dia main dart nie.

tiga hari berturut-turut balik lepas kul 8 malam.
letih tau. tak sukerrr…
keputusan permainan? kalah katanya. sekian.

best nauu ke pun main dart nie? korang main ke?

6 thoughts on “Dart Dort Dirt (tajuk apakah?)

  1. aku pernah main masa kat department lama, mampos kedaung ko, abis kedinding aku baling, sob sob sob, tangan pentau nak buat gimana

Comments are closed.