Buffet Gabungan Katanya

nie cerita minggu lepas.
blog aku dah sinonim dengan entry lapuk yo.

kami 3 beradik tiri gi lunch di lanai sana.
sebab ada buffet yang murah lagi setap, so gedik-gedik la memasing.

tembikai laici pilihan kaktin.
gi tebing tembikai laici. gi lanai pun mau tembikai laici.
lelama muka pun membulat macam buah tembikai. heh.

kata buffet kan. so harus makan dengan slow steady gitu.
mengikut tatasusila pemakanan.
so kita mulakan dengan sup labu. eh eh.
taktau la sup apa. tapi sedap. dan rasa labu jugak.

makan buffet nie ko kena amik semua makanan tapi sesikit.
baru lah merasai kenikmatan dan kelazatannya.
dan kalau boleh sila elakkan nasi. nanti cepat kenyang doww..

konsep di hari kejadian adalah buffet gabungan.
gabungan western dan asia katanya.
tu sebab ada daging kambing berkuah rendang.
dan sushi berinti serunding.

kelazatan daging kambing itu adalah tidak terperi.
terpaksa la repeat uolls. tapi masih dalam kuantiti yang sedikit yach.

dan disudahi dengan buah-buahan tempatan.
see… buah pun buah tembikai jugak.
tembikai kuning sedap. saya adalah suker.

sekian tips makan buffet dari saya. eh tips ke pun? heh.

14 thoughts on “Buffet Gabungan Katanya

  1. sy x brape sgt klu tembikai, ni sume salah dining UiTM yg 2 tahun bg makan tembikai huhuhhu. tp klu tembikai kuning, masih boleh layan. yeahhhh

    sedapnye kambing ittew kakak oiiiiii terliur2

Comments are closed.