Berlepakan di Damai Senja

hari sabtu yang sejukk lagi permaiii…
hujan kan hari sabtu hari tu. tidur pun sodap…

sementelaah encik z kena bertugas di bangi sana sehari suntuk, aku pun up la plan sendiri. berjanji setia nak gather-gather dengan kaktin & payiet di damai senja.

beli roti canai 8 keping. milo ais 2 bungkus. teh ais sebungkus.
terus zass ke kediaman kaktin.
disambut oleh 4 orang pranita kaktin yang terdiri dari sarah, aaliyah, bi & tangteng.

dah sumbat roti canai dalam perut, menjelang tengah hari up pizza dominos pulak.
sambil nonton tv together-gether, gossip lite-lite, online dan begitulah diulangi sebanyak lebih dari lapanploh kali.

pukul 2petang barulah aku dan yiet angkat kaki meninggalkan damai senja yang damai itu.

sekian.

takde pengenalan, takde isi dan takde penutup entry aku nie ek?
zasss je la. janji adoo. kang rindu plak korang kat aku. heeee…

8 thoughts on “Berlepakan di Damai Senja

Comments are closed.