Sepetang Ahad Bersama Keluarga

hari ahad keluar sekeluarga beramai-ramai.
tapi tanpa ayah chu adil 🙁
bz dengan kerja nya di serting sana.

takde keluar ke mana pun. mula-mula gi klinik kat setiawangsa.
ubat chickenpox caca sudah habis. so mau ngamik ubat baru.

tapi bintik bintik kat muka dia ada kurang jugak.
dia pun cam udah melasak. so agak lega lah.
cuma kaklong kena make sure semua parut susut ar.
kalau tak, jatuhlah saham awak ca….

lepas tu ke JJ AU2. mama dan kaklong mau shopping lite-lite.
aku window shopping je lah. cuci cuci mata.

pastu layan diorang main kat playground kat tepi food court.

aku beli sushi, share makan dengan kaklong dan yaya.
yaya boleh plak makan yang isi atas je.
nasi pulut tu dia tinggalkan. katanya nanti-nanti dia makan.
heh. sabar je laa…

tak lama pun jalan kat sini.
memasing cam keletihan sebab hari sabtu dah sehari suntuk berpanas di luar.

sampai jasmine, lepak plak kat playground bawah.
sebab caca sudah amuk tak mau naik rumah.

so layann main jongket jongket dengan buai.
nengok kaklong yang overrr. sib baik tak kena maki dengan orang kat situ.

hari ahad yang simple tapi amat-amat membahagiakan bersama insan-insan tersayang. i wish…. 🙂

2 thoughts on “Sepetang Ahad Bersama Keluarga

Comments are closed.