Perjalanan Berliku ke Wang Kelian

selamat pagi perlis! cewahh..
sambung lagi cerita perlis. he he he. (motip gelak?)

pagi-pagi bangun dengan penuh semangat waja.
banyak tempat kan nak pergi hari nie.
so memula kita breakfast dulu untuk mendapatkan energy.

aku makan apa ek? nasi goreng kot.
lepas kenyang perut suka hati, lalu check out.
aku la check in, aku jugak la check out. nasib nasibb..

sebelum pulang, harus pose pose cantik dulu depan resort nie.
dan sekali lagi teknik multi shot digunakan.
pepagi dah berpeluh keti. cena?

aku & payiet yang gembira.
eh encik z dan nikolas pun gembira maaa…
seronok trip nie sebab memang asyik gelak ketawa jerrr..
pastu dok mengarut-ngarut. memasing punya imaginasi tahap langit ke lapanploh.
tapi yang penting kitorang happy dan tak kacau orang yo.


: : pemandangan di teratai putih restaurant & resort : :

kali nie encik z drive. sib baik.
kalau aku gak kena, memang harus aku rasukan ablasa kat situ gak.

lalu perjalanan pun bermula.
cuaca panas ya ampunnn….
dan akhirnya sampai ke simpang nak ke wang kelian.

majlis perbandaran perlis, boleh tolong tukar tak iklan yang rabak nie?
not good for uolls punya imej la..

jalan adalah berbukit bukau. kena naik bukit yang tinggi.
aterrrrr katanya wang kelian nie kat sempadan thailand kan.

selepas pemeriksaan kastam, haaa depan tu je wang kelian.
tetiba dah malas nak sambung. adehh..
so macam biasa, to be continue..

6 thoughts on “Perjalanan Berliku ke Wang Kelian

Comments are closed.