Main Bola Tampar Mak Tak Reti. Tapi Bagi Penampar Kat Orang, Mak Reti

petang semalam gigih aku bersidai tepi court.
bukan court mahkamah yer anak-anak. court aka gelanggang permainan.

aku dah la lapan tahun sekali jengah gym nie.
harus kena perli sesadoo.  ‘eh eh mya datang gym? macam mimpilah’
motip bersidai tepi court adalah nak nonton game volleyball yang dimainkan oleh suami ku yang porque itu.

haruslah aku adalah buta sukan. taktau rules & condition permainan nie.
dan baru aku tau, main bola tampar nie boleh guna kepala dan kaki bagai ek?

aku nie bukan ler tak bagi sokongan ke hapa kat laki aku, tapi aku cam malas la nak selalu kelihatan berpeleseran dengan beliau.
bernanah je telinga dengar orang kata aku kontrol encik z.
tu yang kalau dia ada games apa-apa, aku cam tak koserr nak ikut

yang penting aku adalah teruja tengok dia lompat-lompat pukul bola tu.
awwwumm.. sooo seksiii.. sib baik ai tak terorgasma kat situ.
kalau tak sapa nak jawab? gagagagaga.

sila abaikan lemak tepu sekeliling perut beliau.
sebab haku tak kisah dia menggemok macam mana sekali pun.
dia tatapp pojaan hati kuu..

keputusan permainan? of coz la team encik z menang.
i like……..

8 thoughts on “Main Bola Tampar Mak Tak Reti. Tapi Bagi Penampar Kat Orang, Mak Reti

Comments are closed.