Happy Birthday Noor Ali!

untuk siapakah hadiah di bawah. jeng jeng jeng…
cehhh… saspen la sangat kan.
ok seperti yang tertera kat kad itu. hadiah itu adalah untuk noor ali sempena birthday beliau yang ke 29 tahun minggu lepas.

kami telah menyelebretnya beramai-ramai di lanai sana.
bersama seketul kek secret recipe yang sungguh setappp dibeli oleh shida.

antara ahlil majlis yang terlibat.
noor ali, shida, encik z, zul, fay, sharil, jocko & intan.

birthday boy meniup lilin. wah, boy ke?

bersama hadiah kemenangan. eh hadiah hari jadi.
seketul ashtray manchester united.


: : wifey & hubby : :

me & shida. kami adalah wanita besi yo.
punya pengalaman dan sejarah hidup yang sama.
tapi bangkit kembali menikmati hari-hari yang mendatang dengan penuh ketabahan. ecehhh cehhhh…
shida nie sengal. tapi baik hati 😀

3 orang mak dara dan seorang anak dara.
nana yang datang joint kitorang lewat sikit sebab bz bershopping kekdahnya.
eh ye ke. pepandai je i nie kan. heee…

last but not least, kami together-gether selepas fay & sharil pulang.
seriusly, aku rasa cam happy sangat dapat berkumpul dengan dorang camni.
masing-masing perangai sensorang dah la porque.
memang asyik gelak-gelak je.
takde mananya kau nak sentap ke hapa.

mahalnya harga sebuah persahabatan.
dan malanglah jika ianya tercalar hanya kerana satu kesilapan.
guys, semoga friendship kita kekal selamanya yaaa…

6 thoughts on “Happy Birthday Noor Ali!

  1. hangpa ingat kan tulisan kami dalam Pink Platun pasal harga persabahabatan nih.. 😀

  2. teringat agik persahabatan zaman2 sekolah dolu2.. payah giler nak maintain coz masing2 dah ada commitment memasing.. sedih wooo… 🙁

Comments are closed.