Australia vs London

australia vs london?
adakah aku ke australia? teeeet. salah.
adakah aku ke london? teeeet. pun salah.

entry nie takde kena mengena dengan pakej percutian ke mana-mana ya.
entry nie berkenaan dengan ole-ole yang diberi oleh rakan dan taulan.

dimulakan dengan ole-ole yang pertama.
ok ini bukan ole-ole tapi hadiah hari jadi.
kemain lagi kan. akak tiri kesayangan katanya.
esok tak dengar cakap, awas kamu duaorang.

DSCN0006

hadiah ini datangnya dari payiet & nikolas.
macam tau-tau je akak korang nie selalu kehilangan brooch kan.
so diberi satu bekas untuk campak segala mak nenek brooch yang adoo.

DSCN0007

perfume cenonit ini plak datangnya dari kakred.
aku suker bau burberry. duluuu ada la sorang kawan aku guna perfume nie.
aku cam terkagum-kagum… tapi masa tu tengah study kat politeknik dolll.
baru umur 19 tahun. mano nak cekau duit beratus-ratus beli perfume mahal kannn…
tq kakred!

yang ini pulak datangnya dari new york.
dari sheena yang sekalian bercutian dengan netty hari tu.
netty bagi perfume kecik & losyen.
sheena bagi perfume nie. oh sukerrrrrr..
korang tau tak yang wangian victoria’s secret adalah terbaik? oh..

DSCN0008

haaaaa yang nie baru sedondon dengan tajuk.
ole-ole dari australia. dari mas jocko.
memula aku tengok kaktini & retna siap dah buat entry dapat ole-ole dari jocko.
sentapppp je haku tauuuu… takkan si jocko tak bagi aku kot?
gagagaga.
ok tipu. tak main la sentap-sentap wehhh…
kalau orang dah tak bagi tu, takpayah la ko nak berharap apa lagi meminta-minta.
lu pikir lu sapaaaa…

kalau orang bagi, alhamdulillah terima.
kalau takde, duduk sana diam-diam sudah. moleh?

yang ini pulak coklat dari kota london. cheyyy yo yo je la dari kota london kan.
kekdahnya JM baru balik dari london sana.
so macam biasa, dia mesti belikan coklat untuk anak-anak buahnya di sini.
so sebagai seksiteri bertauliah, wajiblah aku yang bagi-bagikan.

tapi aku saspek dia beli kat KLIA je. nyeh.
ok sila jangan saspek. orang dah bagi tu, kau kaup je la masuk mulut.

16 thoughts on “Australia vs London

  1. alah kesiannya ko
    miniature daif yg dah nak kering tu ko pi blogkan gak
    itu selingan je nak masuk pintu keter

    minat VS hek?
    oklah nanti akak bagi ko perfume VS or lotion VS dari koleksi akak

    hai tak tau lah
    dah 3000 dulang ko utang akak kalo gini

    nxt meet up remind me to bring, nanti aku bagikan yek

    eh eh aritu kawan baik ko kata pi mana? aussie ek? yg tak jadi pergi tuh lah, aussie kan?

    • mana der daif kak. lepas tu kalau aku nak pakai 4,5 kali..

      VS wangi kakkk.. tapi mahalll.. tsktsk..
      nak nakkkk… kalau ada lelebih ko tak guna tu, ko campak mai la kt aku kak.
      ko kan mewah perfume..

      aha, katanya pi aussie la. tapi aku saspek dia sampai LCCT je kot… ngeh

Comments are closed.