Album Gambar Persandinganku

album gambar sanding aku dah siap. akhirnyaaa….
setelah menunggu hampir 3 bulan. heh.

to be honest, aku tak 100% satisfy.
encik z pun sama. tapi nak kecoh-kecoh pun apa dapat ye dok.
pasrah. janji adooo.

nama pun custom album, harus la tak semua gambar dapat tempek dalam ni.
sebab dalam CD ada 750 shot.
so haruslah kena pilih yang molek-molek untuk print jugak.

ni gambar kulitnya. rasa gambar nie aku penah jaja dulu kat sini.
ok aku tau gambar adalah poyo dan cam plastik dan cam berlakon.
lantak. apa kami kisah?

antara gambar persandingan.
tetiba aku rasa cam tak caya aku pakai kuning. boleh?

antara gambar outdoor.
aku lebih suka gambar outdoor dari gambar sanding.
cena tu?

nantila bebila aku rajin, aku telek belek gambar-gambar dalam CD tu, aku jaja la kat sini. sekalian buat entry.
eh eh, tapi kisah nikah pun aku tak blog kan lagi ek?
dengan cerita perlis lagi. adoiyaiii…

ok gambar sanding dah ada la jugak.
gambar tunang dengan gambar nikah tak print jugak lagi.
encik z oi, bila kau nak edit hoh? tahun depan kaaaa????
(dosa uolls tinggikan suara pada suami. sila jangan follow aksi ini)

14 thoughts on “Album Gambar Persandinganku

Comments are closed.