Blog Maya Dot Com

Struggling to be a better Muslimah

Air Mata Kucing Petaling Street

korang penggemar minuman air mata kucing?
setakat manakah ketegaran korang?
dan adakah korang pernah minum air mata kucing di petaling street sana?

dulu kan. duluuuu lama duluuu la waktu muda remaja trang tang, aku selalu gak gi minum air mata kucing kat petaling street sana.
setappp… freshhhh…

tapi aku ingat kawan aku si ita tu beria benar tak bagi aku beli air kat situ tau.
ada la dulu waktu dia belum kawin, kitorang gi petaling street sana.
bila aku nak beli, dia tak bagi. bersungguh-sungguh tak bagi.
lepas dia cerita apakah sebab musababnya, ok la ok. baru aku tak beli dah.
kempunan tau taaaaa….

haaa tapi yang terbaru aku baru dapat tau air mata kucing petaling street ada di jual kat midvalley sana.
wah… apa laga.. harus lah dibeli dan diminum serakus-rakusnya.
kedai nya terletak kat ground floor midvalley.

ini bukan air kopi mau pun pepsi.
ini air mata kucing. so kalau korang nak rasa kesegaran air mata kucing nie, boleh la terjah ke midvalley sana yo.

air mata kucing aku minum. tapi buah mata kucing aku tak makan.  busyukk.
cena tu?


Categorised as: Myself

Comments are disabled on this post


14 Comments

  1. liyana says:

    busyuk ker buah mata kucing…okay jer baunya….sedap and manisss jerrr
    .-= liyana´s last blog ..Petanda Dia adalah Jodoh Kamu =-.

  2. cik wanie says:

    saya ada penggemar air mata kucing,
    dulu pun kalau g jln2 ke Petaling Street,
    wanie akn beli jugak,
    hihihihi…

    tapi bila dah ada kat Mid Valley,
    lagilah senang kan,
    hihihihihismile
    .-= cik wanie´s last blog ..LUAHAN !!!!! =-.

  3. madulebah says:

    kami adalah was-was dengan ke-halalan thoiyiba air itu.. jadi bila was-was kita tak boleh makan

  4. payiet82 says:

    hah mek pon pernah try, menusuk kolbu uolls rasanya
    .-= payiet82´s last blog ..Wang Kelian + Gua Kelam= Panas menerik =-.

  5. syeka says:

    air mata nyau….

  6. Mariah says:

    hahahah.. baru nak tulis, hubby adik aku panggil “air mata nyau”… sebab orang belah utara bila tunjuk kucing kat bebudak suka sebut “nyau”….heheheheh

  7. itayanin says:

    aku x bg ko minum…bersebab…nnt jd darah daging…huhu..