The uploaded file could not be moved to

error

petang semalam kan, waktu aku nak upload gambar, tetiba terjengoi error seperti di atas. apa lagi uolls, menggelupur la mak kat depan myvo macam ulat beluncas ditikam duri.

so hari nie aku pun buat call kat helpdesk serverfreak.
orang yang menjawab telefon tu lelaki cina. suara macam nak taknak seperti baru bangun tidur je. so comel. he he he.

aku pun buat report lah pasal tak boleh upload gambar.
dia suruh aku submit report. rupa-rupanya dah terlebih size gambar rupanya.
hu hu hu.

padan muka kau normaya. sapa suruh tak resize dulu gambar yang ada.
pehtu semua gambar sebesar rumah ko letak kat sini. tsktsktsk.
kemalasan la uolls. ko ingat senang ke nak resize segala.. leceh..
*merungut adalah tidak baik untuk kesihatan.

nak taknak aku terpaksa la upgrade aku punya pakej.
blog punya pasal kan. relaaaaaa…
tapi kalau esok esok aku dah bangkrap papa kedana, aku kena la kembali ke blogspot. kata free kan. sob sob sob…

4 thoughts on “The uploaded file could not be moved to

Comments are closed.