Menulis Blog Menggunakan Window Live Writer

akhirnyaaa… akhirnyaaaa…
berjaya jugak haku install window live writer.
mekasih la kat si amy sebab dia la yang cam memberi inspirasi kat aku.
dulu tu dah tengok dah kat blog kakred, try nak install tapi asyik cam error sesado.

sebagai experiment, aku try la kat gambar nie.
ini je pun gambar yang ado dalam lappy.
gambar-gambar lain sumer aku simpan dalam external.

DSC_0163

guna window live writer nie memang best dan menyenangkan.
boleh terus letak watermark dan edit besar kecik gambar.
pendek katanya sangat best lah…

nak tau lebih lanjut step by step nak install, gi kat link nie.
selamat mencuba anak-anak!

P/S : tak terhad pada wordpress saja tau. blogger.com pun buleh 🙂

8 thoughts on “Menulis Blog Menggunakan Window Live Writer

  1. abih tu?

    dulang dah kira bertambah dah nih?

    invoice dah anto puluh kali…senyap je datin

    alangkah bestnya kalau dapat pakai guccissima leather itam kan?

Comments are closed.