Heh!

ala korang nie.  aku buat protected entry salah.
buat tak protected entry pun salah. pening la.

habis madu sepah dibuang tu maksudnya handphone sony ericsson encik z yang kedaung tu telah dibuang, setelah sekian lama memberikan jasa bakti pada encik z la. tajuk tak setara pun jadi isu ke?

ha tu aku dah open entry tu. baca la korang sampai lebam.
heh. emosi nie emosi.

12 thoughts on “Heh!

  1. alahai sian akak..tu la korang..complen lg nanti kak mya dh malas nak menulis blog lg korang gk yg nangis..

    sabar kak..jgn emosi2..dorang tue bukan per..tiap2 arie tgu akak post entry baru tp satu jer akak post sehari plng byak pun 2..so bila tgok ader protected entry nie,emosi jd tergangu jap la..iyer la protected entry kan kena mintak password segala..pstu nak tgu k mya apply lg..sdangkan dier org dh excited nak baca…hehehehhehe..
    .-= liyana´s last blog ..Please Ambik perhatian kpd pengguna Maybank2u!! =-.

Comments are closed.