Dinner Sekeluarga @ KE Corner

hari ahad malam tu, kaklong sekeluarga dah nak gerak balik.
sebab hari isnin kaklong standby.
adil pulak ikut kaklong balik sebab isnin tu jugak dia ada interview kat equine sana.

so malam tu, semua decide mau makan di luar.
memula aku bagi cadangan makan kat bomba.
sebab nak makan sotong kangkung.
tapi ujung-ujung kami ke KE corner.
ok gak la sebab sini parking senang, dan sotong kangkung pun ada gak.

DSCN0065

sampai-sampai di tempat kejadian, tetiba hati adalah jadi tamak.
so sudah order macam-macam.
dan makanan yang diorder adalah seperti di bawah.

DSCN0069
: : sotong kangkung wajib ada : :

DSCN0067
: : kerang rebus yang cenonit tapi setapp : :

DSCN0070
: : satay ayam : :

DSCN0071
: : beef steak yang hadoo berharga RM7 : :

DSCN0072
: : fish and chips pilihan adil : :

yaya yang baik hati telah tolong snap kan gambar ini.
tapi tatawu la kenapa gambar adalah blur.
aku rasa mungkin sebab lense kamera cam kotor kot.

DSCN0073

so tibalah masa untuk berpisah.
si caca dah bising-bising kata nak naik kereta mommy.
tapi aku cakap la yang aku tak balik KL lagik.
dia kena naik kereta apaknya.
terus meraung ko. hu hu hu.

comel kan dia tocang rambut tu. aku la yang ikat memula.
tapi bila dah serabai kan, aku nak betulkan balik, dia punya marah.
sebab aku tarik rambut dia kot ‘jangan la mommy. cakit la caca. jangannn la mommy…’
heee… so comel.

DSCN0074

kesian plak aku tengok dia meraung gini.
sampai mata hidung semua dah memerah.
tengok adil kat belakang dah naik hantu bila caca tak henti-henti nangis.
takut ooo bila tengok adil marah.
sebab jenis orang jarang marah kan.. sekali naik hantu…. menakotkan.

DSCN0075
: : meminta simpati dari apaknya : :

rileks la caca. jasmine dengan LEP bukan jauh nau pun.
nanti ada masa, mommy datang jumpa awak. ok?
caca toyong ar mommy….

8 thoughts on “Dinner Sekeluarga @ KE Corner

  1. maya, cuba masuk blog mazidul akmal sidek, dia penah mention yg gambar kalo amik ada bulat2 cahaya tu..adalah jin…bukan sbb lense kotor ke apa.. tp entry dia tu dah lama..tahun lepas rasanya..

  2. caca tuh dah cam anak buah ai jugak..umo pun lbh kurang..sepesen tak mau naik kete ayahnya kalau ado ai..nak tido ngan ai..bila time balik..rajuk2 nanges2 peluk2 tk mau lepas camtuh lah rupanya ngan caca..ai plak yg sedeh tak sampai hati..sbb dia rapat ngan ai..kalau org lain tgok sah caya dia anak ai sbb muka iras muka ai..;)
    .-= Nur´s last blog ..Keajaiban Bulan Febuari… =-.

Comments are closed.