Cuti Sakit

aku cuti sakit hari nie. 🙁
malam tadi tak boleh tidur langsung kerana menahan kesakitan yang tak terhingga.
sob sob sob.

tapi gagah jugak la gi office. pastu terus gi klinik.
doktor cek-cek. aku tak mintak MC pun, tapi dia yang offer.
sedih nengok aku yang dah macam nak nangis kot.
tapi memang betul pun, lepas habis jumpa doktor terus nangis.
sakittttt…

sakit apa? takleh nak reveal kat sini. maluuuuu.
nanti aku buat protected entry eh.

ok tu jer. nak pergi baring-baring jap sambil mentonton filem tamil bertajuk Kalyana Unnikal di astro vaanavil.
amma…

22 thoughts on “Cuti Sakit

  1. sakit yang punyai rasa malu untuk dicerita..leh arr kongsi2..ler arr mtk password nih ye ;)..sakit org pompuan nie sedikit byk leh dikongsi..harapnya berkurang sket sakitnya nanti bila ramai yang men’take care kita kan…

Comments are closed.