Cuti-Cuti ke Perlis

cuti 4 hari nie korang ke mana lah?
adakah berehat-rehat saja di rumah.. atau bercuti-cuti?

aku insyaAllah malam nie akan bertolak ke perlis.
bersama 3 orang jejaka tak berapa nak idaman semelaya.

lepas maghrib la kot gerak. mesti jalan adalah mensesak kan?
hu hu hu. harap-harap 2 orang driver tu akan bertahan la sehingga ke perlis sana.

tempat-tempat cadangan yang hendak dilawati adalah padang besar, wang kelian sunday market, chuping sugar cane plantation, galeri diraja, snake and reptile farm, harumanis and grape plantations dan muzium kota kayang.

wah wah wah. cam penuh je kan itinerary.
tapi taktau la sempat cover semua tempat ke tak.
tapi chuping tu aku nakkkkkk sangat pergi.
tengok dalam gambar dan tv, tempat tu cantik la.
pokok-pokok tebu tinggi menjulang.

semoga kami selamat pergi dan balik ek…
kalau ada readers aku dari perlis, roger-roger lah.. 😉

10 thoughts on “Cuti-Cuti ke Perlis

  1. Selamat Bercuti buat Kak Mya & jejaka tak berapa nak idaman semalaya..hik hik hik…Itu Kak mya yg bagi kan..:-))

  2. benci tau kak maya ni..time kita dperlis,xnak jenjalan sini..org pndah shah alam,baru nk dtg sini..tringin la nk jumpa akak..huhu..

    neway..selamat bercuti ke sana..JGN lupa gmkn kat KOla perlis..best..ldg tebu chuping tuxder menda lasgt kak..tapi nak posing posing maut okla..sunyi skit situ..pagi ahad..best..ada rallycarkatldgtebu.ok,,enjoy ur holiday

    • shahid, tak baik benci2 tau.. nanti rindu. he he he..

      ala.. nanti bebila ada rezeki boleh jumpa kt kl jugak maaa…
      haaa akak dah gi mkn laksa kt kuala perlis. dan dah gi ladang tebu gak. memang posing tak hengat2. hikss

Comments are closed.