Beli Dua Barangan HP

peristiwa nie terjadi sehari sebelum aku dan encik z fly ke hanoi.
bergegas pergi jusco wangsa maju sebab nak beli makanan sikit untuk dibawa bekalan.
knowing kami laki bini yang tembolok adalah besar, kang menggelupur lapar kat negara orang, sapa nak tolong? heh.

hajat hati nak beli makanan je kan, hujung-hujung terjebak kat kedai hush puppies.
terlihat ada promosi sandal-sandal ini.
1st pair 10% manakala 2nd pair 20%.
terus cam rasa jiwa raga aku cam menggeletek je nak beli.

Clip028

dan ujung-ujung aku paksa gak encik z beli? moleh?
terus gedik bawak sandal ni pegi hanoi uolls.
tapi nasib baik jugak tau aku bawak, sebab kat sana kan…
kasut sarung HP aku tu sudah koyak tahap terlampau. hohoh.
tu betul gara-gara berjalan secara haibatnyaa..
nanti la aku blog kan pasal tu.

DSCN9948

kebetulan pulak. salesgirl tu kata, ada promosi lagi.
selepas pembelian sandal, aku layak beli wallet fully leather dengan harga RM19.90 sahaja.
kalau tak, harga asal cam RM100++ gitu la.
cerita pasal perabih duit, huh… terbeli jugak.
terbeli katanya. heh.
wallet ni jugak la yang aku bawak ke hanoi sama.
kata barang baru kan, harus nak menciwiiiii :p

DSCN9954

so sekarang aku dah ada 4 collection barangan HP.
eh kalau baru 4, dah boleh dipanggil collection ke ek?
balooon….

8 thoughts on “Beli Dua Barangan HP

Comments are closed.