3 Layer Tea @ Maju Junction

farihah, retna….

saya dah gi dah minum 3 layer tea kat maju junction sana!
siap repeat 2 kali dowww…

tapi betul la cakap korang. memang terbaik!
takde la rasa pelik nauu cam yang saya minum kat mamak hari tu.
kaktin & payiet pun suka jugak 3 layer tea nie. setappppp…

DSCN9734

tengah taip entry nie, nengok pulak gambar 3 layer tea tu ermmmm…
buat air liur ku menitik-nitikkkkk…. nyum nyammm…

16 thoughts on “3 Layer Tea @ Maju Junction

  1. *thumbs up* hehehehe farihah yg paling suker, ako jarang2, x leh minum ayor manis sgt kang kena kencing manis heheh

  2. tak sangka akhirnya kat cnh ade dh 3 layer tea…dulu ms baru wujud kat Kuching dulu, punyelah dok ngidam2 ble dh balik KL…skali ade dh kat cnh~ hehehhehehe 😀
    .-= Shaqirah´s last blog ..February… 🙂 =-.

  3. nyumnyum tempting. I remember i had my first 3 layer tea kat BRJ and it was like wow and I couldnt resist the sweetness so cam nak lagi sampai lah ke hari ni. =)

Comments are closed.