Tamatnya Majlis Pertunangan Saya

selepas rombongan lelaki beransur pulang, giliran saya pula untuk makan lah.
sebab nervous sangat, langsung tak makan apa sebelah pagi.
lalu sekarang makan time!

KakNgah 377

KakNgah 380

saya paling suka gambar ini.
sangat teratur kedudukannya.
dan jelas terpancar kegembiraan pada semua.
terutamanya caca yang tersengih! comellll!!!

KakNgah 381

bersama adil dan yana.
yer yer, yana adalah girlfriend adil. masih muda remaja trang tang tang.
eh, takde la muda sangat kot.
kakngah baya awak dulu, dah kawin dah yana..
tapi sebab adil belum berkerjaya, so sila lah awak berpasrah eh.. :p

KakNgah 383

masa nie pulak, semua tengah mengadap album.
kira-kira seperti mengimbau kenangan lama kekdahnya.

KakNgah 384

tak cukup korum jugak semua ahlil keluarga bergambar.
abang long dah tidur berdengkur dah masa nie. heh.

KakNgah 394

last but not least, bersama orang kuat di hari kejadian.
tak lain tak bukan, mama saya yang saya kasihi….
thanks for everything mama! 😉

KakNgah 399

demikianlah kisah majlis pertunangan saya yang sederhana itu.
oh, entry lepas nie… hantaran dari pihak lelaki dan perempuan.
dan lepas tu THE END. ok?

6 thoughts on “Tamatnya Majlis Pertunangan Saya

Comments are closed.