Sessi Bergambar Pula

dah selesai acara sarung cincin segala, macam biasalah.. kena la abadikan gambar kan.
oh, saya tak mengupah mana-mana photographer yer.
semua gambar adalah dari kamera cenonit nikon saya.
dan dslr milik encik z. di mana aziz, adik encik z menjadi photographer.
kesian pulak tengok dia. asyik kena haruk dengan encik z jer.
dah la member tu bukannya pro. terparkinson la tangan. huhu.

gambar begini adalah wajib. jika tak, sia-sia lah awak mengadakan majlis pertunangan. saya jamin semua orang pun ada gambar kayak gini, bukan?

IMG_1982

KakNgah 302
: : mama, saya dan yaya yang berPINK : :

IMG_1935
: : mak encik z. yang kini menjadi mak mertua saya : :

owh, perasan tak selendang siti nurhalijah saya tu sudah senget?
ernie adalah jahat. dia tak bagitau pun. jahattt…

ada beberapa keping lagi gambar selendang senget, tapi saya telah musnahkan ia. sebelum dilihat oleh pihak lawan. jatuhlah imej saya :p

IMG_1981
: : bersama adik-adik encik z, adik ipar encik z dan mak saudara beliau : :

KakNgah 477
: : ernie & yaya : :

ada perbezaan gambar 1 dan 2.
yer, gambar ke dua telah di photoscape kan.

IMG_1984
: : gambar 1 : :

KakNgah 368
: : gambar 2 : :

IMG_1985
: : with kaklong yang jua dipaksa pakai PINK : :

of coz ada banyak lagi gambar lain.
tapi saya memilih untuk meletakkan gambar di atas saja untuk tatapan pembaca blog saya ini.

terima kasih kerana sudi berkongsi rasa bersama saya 🙂

12 thoughts on “Sessi Bergambar Pula

    • akak mmg sengaja skema kan. nak tunggu tengok ada tak orang tegur. hehehehhe…
      sumpah adalah kekok ok menulis dlm bhs skema. esok akan kembali menulis dalam bahasa terhapa. nantikannnn

  1. Sgtlaaaaaa santekkkkk Mya..
    I loike FINK bey much n much jga tau..
    Orgnya cantikkk
    Nmpak soft n matching baju n wne cadar i loike..
    Cantikkkk semua2 la

  2. cantik maya..semua kenaaaa je, baju, make up, bilik, senyum, selendang, encik z pun senyum nampak bahagia je…yaya pun comey…simple yet sweet!

Comments are closed.