Outdoor Shooting @ Taman Tasik Taiping

lepas selesai majlis kenduri, photographer aku yang porque tu bawak kitorang gi outdoor shooting lak. kat taman tasik taiping.
aku memang dah lamaaaaa sangat kepingin nak bergambar feel feel artis kat sini.
so tercapai sudah.

photographer aku yang utama namanya zam.
photographer kedua lak namanya faizal.
diorang nie bukan porque apa, tapi mulut cam mengomel je itu ini.
tapi happy la bekerjasama. takda la stress ke hapa.

empat keping gambar dibawah aku amik dari website beliau.
tapi of coz ada banyakkkk lagi gambar lain.
tu kena tunggu bila dapat vcd nanti la baru leh jaja kat sini.

sebelum tu sila la sediakan tong sampah kat tepi korang ek.
kot-kot tetiba rasa meloya dan nak muntah hijau ke kan.
almaklumlah, semua pose tak boleh blaaaaa punya.

eh korang. shhhhh tau. jangan bagitau encik z aku jaja gambar ni kat sini.
tak pasal-pasal nanti kena maki. heh.

yang penting kitorang pakai baju baru okkk.. gigih membeli tau.
jeans levi’s baru. encik z pakai kemeja levi’s baru.
kemeja aku tu yang aku beli dulu tapi tak dipakai-pakai lagi.
alah kemeja tak bermoral tu. he he..

eh, ada gambar kitorang naik sampan tau. soooo romantikkk..
tak sabar la nak tunggu hasilnya. hikss…


12 thoughts on “Outdoor Shooting @ Taman Tasik Taiping

  1. Cantik gmbr2 ni…paling suka kt gmbr yang no 2 dan no 3 tu….
    Sweet sgt …:-)

Comments are closed.