Melawat Iman di Hospital

pepagi isnin kakdiella sms bagitau kata iman kena masuk hospital.
demam panas.
so tanpa berlengah lagi, balik kerja hari tu terus pi melawat iman kat PMC.
alahai… sian betul tengok dia. lemah semacam jer.

knowing him yang sangat sangat sangat la super aktif, tu bila tengok dia terbaring gitu, rasa cam duhhhh… siannya.
tau aje la kalau kita orang tua nie demam pun, dah asyik nak mengamuk je.
nie kan plak budak kecil ye dak?

DSCN9817

tapi bila aku hulur segugus coklat, nampak dia cam happy la.
terus amik, pastu ada bersuara jugak..

cepat sembuh eh iman… iman kan lelaki. lelaki mesti kuat maaa.. 😉

4 thoughts on “Melawat Iman di Hospital

Comments are closed.