Gambar Kenduri Dari Kamera HP Ernie

ini pulak gambar-gambar dari kamera handphone ernie.
babe, aku curik ek.. hohoho.
aku curik sekalian menjawab semua statement dan soalan dalam entry ko.

ini pelamin aku. memang dalam kepala nak pelamin simple kayak gini.
yang penting kerusi tu. tu yang pecah kepala syana nak carik.
ujung-ujung aku ngamik kat butik pengantin di simpang sana.
cuma rm350. berbaloi baloi.

bunga telur yang kelihatan semua pun disponsor oleh kaklong.
kata orang sponsor, so sila lah terima dengan senang hati.
jangan nak banyak cekadak plak. heh.

ernie, klasik tang pakaian aku jer. tang lain ikut sesedap tekak.
caca marba. janji adoo sudehh..

ada ke ernie kata muka aku cam perempuan miang dalam gambar di bawah?
*&^%$^&#*@&#^#&.
tapi memang miang pun. muehehhehehe…
takpe kot. sebab miang dengan laki sendiri. bukan dengan laki orang.
sila sentap pada sesiapa yang miang dengan laki orang.

gambar suap menyuap kek nie plak dah hujung-hujung majlis.
nak jugakkk kan. eventhooo… lantakkan sana.
kata wedding aku kan. orang lain sila jangan menyibuk nak kondem itu ini.

eh gambar dengan ko dalam kamera ko, nie je ke ek babe?
aku tak godek lagi gambar-gambar dalam kamera aku.
hopefully ada la gambar yang molek sikit. hikss..

yang nie pun ernie sempat snap. thanks babe.
ini family dan sanak sedara belah encik z.
campur-campur semua. ada makcik pakcik semua.
adik-adik ipar aku… jap nak belek.. ada ke semua..
kecik nauu gambar nie… tapi rasa semua ada kot.

last sesi bergambar adalah bersama2 dgn keluarga masing2…… kat bawah nih mya& en z bersama family kaum kerabat en z…. wah ramai gitu….. meriah nya…. ramai rupenyer adik beradik en z nih….. oleh ittew awas ko mya…. nanti ko bakal melahirkan ramai zuriat….jerng…jeng…jeng…. erk….. tiber2 jerk….hhahahahah

statement ko tak boleh blaaa ok ernie oiiii…
tapi yer anak-anak, selain dari berpotensi mendapat anak yang ramai (jika diizinkan Allah SWT), aku juga mungkin berpotensi mendapat anak kembar.
sebabnya??? encik z ada adik kembar. sekian.

walaubagaimanapun, aku menerima seadanya apa juga yang ditakdirkan.
*feel feel ustazah sambil betulkan kelepet tudung.

ini plak family aku… family kecil sajork…
adil je yang lari tema. ada ke dia kata takde orang bagitau dia suruh pakai gold atau cream. cehhh… dan dan…

ok dah, tu jer…

16 thoughts on “Gambar Kenduri Dari Kamera HP Ernie

  1. hahaha..part yg ernie kate muka kak mya cam muka perempuan miang tuh kan..tergelak zie taw. sumpah weh..tergelak bc. lawak ok…hahaha 😛

    pape pown, akak lawaaaaa sgt. Kitak kacak kak oii 😛 (bhs swak :P)

    pelamin tuh suci gile…ailikeeee 🙂

    • kan.. sampai ati dia kata macam perempuan miang. &*^%^#$&#&#.

      kitak kacak… bestnya dengarrrr…

Comments are closed.