Biarkan Rambut Bicara…

sesiapa yang friend-friend dengan aku kat facebook, mungkin ada yang dah tau kot.
aku dah gunting rambut hari ahad hari tu.

DSCN9807
: : selamat jalan mayang mengurai : :

aku gunting kat salun derrick and team kat maju junction nun.
actually aku dah menyimpan hasrat nak gunting rambut dah lama dah.
tapi memikirkan nak kenduri kat taiping, aku lak nak buat sanggul sanggulan cubit-cubitan. tu yang postpone dulu niat tu.

cam dah tak koserrr la nak berambut panjang.
lebih-lebih lagi pas kahwin nie. cam takde masa gitu nak membelek rambut.
takde masa nak membelek rambut? agagagaga..

dalam komen kat facebook, aku tulis rambut ala-ala victoria beckham.
tapi idok ler sama nauu pun. cuma pendek kayak gitu la.
ikut hati, aku nak pendek lagi. knowing rambut aku yang cepattttt panjang nie kan.
nanti 2,3 bulan mesti kena gunting lagi. hohoh.

cam best la sebab ramai orang notis rambut baru ku ini.
dan setakat nie belum ada lagi yang mencerca.
it’s not that aku mendambakan pujian ke hapa.
tapi rasa ok la kot style rambut gini dengan muka aku yang tak berapa nak bujur apatah lagi bersireh.

tapi tak boleh nak kata jugak. sebab baru 3 hari kan.
semenjak gunting dan rebonding hari tu (yer saya buat rebonding), rambut belum dicuci lagi. tak tau la kot lepas cuci jadi kembang setaman plak. :p

apa yang pasti, saya sayang rambut saya! πŸ˜€

22 thoughts on “Biarkan Rambut Bicara…

  1. rasanya n3 dolu2 u ada publish gambo u ngan kak long masa tuh kak long ngah usha-usha mtk u buatkan blog untuk dia kan..sbb dalam pic tuh gamba kak long cute sgt ngan rambutnya..u ada menanyakan bgmana klu berambut pendek cam kak long then ai jawab..sure lepas kawin u takan ada masa nk bicara bagai dengan rambut silap2 nk ikat pun tk sempat..so sekarang sudah terjadi gitu..hehehe πŸ˜‰
    .-= Nur´s last blog ..Omei yang sedang mengemukkan diri… =-.

Comments are closed.