BerBUBBA GUMP kali ke 2

ini kisah cuti hujung tahun hari tu.
aku dan 3 jejaka hot yang tak berapa nak hot pi makan di bubba gump sana.
dulu makan dengan kaktin kat sunway pyramid, kali nie adalah di the curve pula.

berjanggut nak tunggu payiet dan nikolas sampai.
jadi aku dengan encik z pandai-pandai order sendiri sahaja.

DSCN9492

selesai mengorder, waiter kat situ paksa aku main ini game.
ada 2 segitiga. sila alihkan satu batang untuk menjadikan ianya 4 segitiga.
ko memang sengaja kan macha? saja nak dera medula oblongata aku berfikir.
dia kata kalau aku buat betul, dia nak bagi voucher.
ko tak bagi, awassss…

DSCN9491

berikut ialah makanan yang telah diorder aku dan encik z.
apakah nama makanan yang tertera? biarlah rahsia.

DSCN9490

DSCN9495

DSCN9498

tapi yang paling setapp sekali ialah hidangan ini.
errrr… steak-takingat-nama.
apa yang ada pada nama? janji lazatttttttt….


DSCN9500

dessert ini yang banyak terlampau.  sampai sengkak perut nak ngabihkan.
tapi sebab takut kena maki dengan encik z, so gigih habiskan jugak. huhu.

DSCN9509

DSCN9514
: : lambat sejam okkk diorang nie. dush dushh : :

bubba
: : hidangan mereka : :


: : saya dan suami. awwww : :

adakah aku berjaya menjawab soalan kuiz di atas?
of cozzzz laaaa… aku kan bijak seperti kancil. egegegege…
jawapannya? mana boleh bagi tau korang. tak gerek laaa…
yang penting, dapat voucher eh.. sukerrrrr….

diakhiri dengan wajah perempuan gemuk yang gembira…
tehtehtehteh…

DSCN9512

12 thoughts on “BerBUBBA GUMP kali ke 2

  1. mknan dia ok ok laa… tak sedap mana sgt, environment dia yg best. kita suker duduk dlm. yg best hana baca sign kuat2! ” Run forrest run” hahahah!

  2. wooohh bubba gump ka nama eh… jenuh kami nak mengingat nama nya haritu jjcm sama encik J

Comments are closed.