16 pinky on the page

16pinky

last dulu aku dapat captured 15 orang online.
ni kira pencapaian terbaru lah. up lagi sorang.
jadi 16 orang online dalam masa yang sama.

nie aku captured semalam.  satu hari suntuk publish cerita tunang aku yang dah lapuk itu.
thanks korang sebab sudi baca blog aku yang terhapa ini ;).
aku tau korang sayang aku. ememememe…

5 thoughts on “16 pinky on the page

    • best ke blog akak nie? heee.. cam malu lak dpt pujian.
      walaupun terhapa hapa je menulis kan.. ikut sesedap tekak kekdahnya

  1. rasanye i’m one of the 16 pinky nie semalam… ade hadiah tak? hohoho..
    tak tau plak kak mya monitor online users ni.. lenkali kalau kita ternampak >16 users, kita print screen eh.. 😀

    • akak takde la monitor sangat. tapi kalau ternampak tu, cam terperasan gak ar.
      haa.. ok gak tu, kalau dapat lebih 16, awk tolong captured utk akak ek.. tq tq 🙂

  2. asalkan ianya disaji dengan cerita-cerita suka duka yang mana perlu untuk dikongsi bersama-sama readers lain..yang tak perlu..kita simpan sebagai peribadi la kan..bila sesuatu pencapaian yang baik ianya akan menjadi tali pengukur kejayaan seseorang itu..tak gitu puan maya? 😉
    .-= Nur´s last blog ..Omei yang sedang mengemukkan diri… =-.

Comments are closed.