Tunang Belum. Apa Lagi Nikah

sorry la pada korang yang dok mengiyau giyau nak tengok gambar nikah tu. bukan aku tak kasik ke hapa, tapi gambar semua pun masih ada pada photographer aku si jocko & si payiet.
belum sampai di tangan aku lagik.

lagi pula semua photography adalah disponsor sepenuhnya oleh mereka. kang aku dok mendesak-desak, terus kena maki.
so baik aku duduk dendiam sehinggalah mereka memberi.
begitu.

tapi sesiapa yang friend friend aku kat facebook, boleh tengok gambar itu. ada dalam album jocko.
aku pun sudah tag diri sendiri.
ada gambar nikah dan gambar outdoor.
tu pun jocko taruk sikit jer. besar rahmat dah la kan.. 😉

edited

update cerita nikah?
haii.. cerita tunang pun aku tak update kan?
takkan tetiba lompat ke cerita nikah?
later-later lah kan.
tak lari mya dikejar. cehhh.

DSC01247

mya_zalmi

dua gambar nikah di atas, aku curik dari blog nida & ernie.
kira halal lah eh korang… hiks..

14 thoughts on “Tunang Belum. Apa Lagi Nikah

  1. tq bg bunga telur… sampai opis je dah ada bunga pink… dan aku dpt agak itu dari ko… hahaha…
    selamat pengantin baru… semoga bahagia hingga ke syurga… pasni yaya nak dpt adik laki ke pompuan?? 😉

    • he he. asal pink jer mesti ingat aku ek?
      errr.. laki ke pompuan ek? kalau boleh nak lelaki.
      tapi mak tak kisah la. janji sihat walafiat dan cerah macam mak. hikss

  2. semua dah selamat,alhamdulillah maya..semoga berkekalan ke akhir hayat..semoga cpt yaya dpt the lil bro..semoga bertambah2 manis lagiks..truskan blogging huh?once again, so happy for you and en z iteww…sgt pinang dibelah dua:)

Comments are closed.