Sembonia vs Guess

korang, aku dah beli dah beg sembonia tu.
alah, ada entry hari tu aku tulis. pasal aku nak beli beg, pastu encik z cam tak berapa restu kan.
ujung-ujung, aku membelakangi dia dan terus beli.
ememememe.

DSCN8839

beg guess yang sedia ada itu, aku dah bungkus dalam plastik dan simpan molek-molek.
nie first time tau aku simpan beg dalam plastik kayak gini.

DSCN8840

before this mana ado. mana taknya, semua handbag aku, aku belasah sampai koyak rabak, sampai zip tercabot. sampai kepam.
pastu campak buang, baru beli lain.
beg guess nie pun dah dekat 4 tahun tauuu…

mengapa? selain kedekut dan kemiskinan tegar, aku jua adalah seorang manusia yang praktikal.
tak koserr nak simpan handbag banyak-banyak.
kerana aku adalah tidak cermat dalam menjaga handbag.
sekian.

14 thoughts on “Sembonia vs Guess

  1. henbeg kami pun dah pecah2 material nya.. tu pasal kami sambar saja beg bagak charles & Keith hitam itteww..

Comments are closed.