Prezen Kahwinku

DSCN9260

nie taktau la nak consider kan hadiah pertama ke hadiah ke dua.
kedua la kot ek? yang pertama baju tidur le senza hari tu. walaupun baju tu cuma kegunaan aku sorang kan.

hadiah ke dua nie datangnya dari abang hamzah, kak noridia, kak ita, kak ejan & ikin.
masa memula kak ejan bagi, aku cam segan dowww… sebab kad kahwin pun aku tak bagi lagi masa tu.
haaa ada insiden di sebalik kad kahwin nie gak. nanti la aku story.

DSCN9261

thanks pada dema yang bagi prezen ini. gigih aku tak bukak lagi.
nak tunggu malam pas kenduri la baru bukak. sekalian dengan prezen lain.
cewahhh konpiden ko mya kan dapat banyak prezen. hik hik..

owh, ramai gak yang tanya aku nak hadiah apa kan.. susah tul nak jawab soalan itu.
tapi di sini aku list kan la beberapa benda yang mungkin korang boleh consider kan untuk bagi pada aku yang kemiskinan tegar ini.

yang penting sekali tolong jangan kasik comforter yer. sudah ada 4 sedia kala punya.
korang boleh kasik DVD player, IRON, TV 14″, MICROWAVE, KIPAS BERDIRI/DUDUK, PERIUK BELANGA MAHAL-MAHAL *motiff sebut MAHAL?, MEJA KOMPUTER, KARPET, VOUCHER SOGO/JUSCO, TIKET PERCUTIAN, TELEFON FIX LINE.

hari tu dapat cash RM200 dari 4 orang yang berbeza. nanti nak kumpul-kumpul lagi lah.
kot-kot cukup RM1500. boleh beli lappy. so CASH juga dialu-alu kan jika anda mahu memberi. he he he.

ok otak adalah tepu tidak dapat berfikir lagi.
yang penting, siapa yang telah dijemput, sila la hadhir beramai-ramai ek…
tema? kalau korang dapat pakai warna CREAM pun menarik gak.. hikss..

12 thoughts on “Prezen Kahwinku

  1. Alamak ai…Adiah da pos.Tp xde dlm senarai Maya la.Adiah pn mengikut kemampuan sajork.Huhu..Sila terima adiah saya seadanya nye ye Maya..Hehe…

  2. seb baik…
    hadiah ko akak dah beli…
    dan ada salah satu dlm kategori di atas..*peh, urut dada lega*
    pastilah mahal u olls *motip lagi sebut mahal*

    dan dengan ini…hadiah hanyalah pengganti diri *ko paham kan*…huhuhu

    • aku paham. dan aku tau kak. eh tetiba teringat ayat ‘ko tau kan.. ko tau kan’
      cuba teka sapa punya ayat? ekekekekke

Comments are closed.