Pisau Cukur Oh My Dior!

nie pun kisah agak berjaman nih.
pisau cukur aku tonton before 2012 lagik.
nasib lah entry caca marba eh.
janji aku update gak buat tatapan korang. kann..

motip utama aku menonton ini filem of coz adalah kerana fazura yang lawa lagi stylo mylo itu.
dan kemudian sebab shahredza minhat yang ehemm ehemm comel melecas. gagaga..

mengisahkan tentang maya karin & fazura yang mencari cinta.
dalam masa yang sama mencari jaminan hidup gitu.
tapi tak semua wang ringgit menjamin kehidupan bahagia di masa depan ok.
kalau pasangan ko kaya raya tapi keluarga dia tak terima ko, tak guna jugak kan..
kalau pasangan ko kaya raya, tapi dia kongkong segala minat ko pun tidak bererti jugak bukan?
gitulah konsepnya kurang lebih filem ni.

aku tak rasa maya karin & fazura gedik terlampau.
mereka menggedik sangat kena pada gaya dan tempatnya gitu.
lagipun mereka adalah super duperr cantik dan stylo, jadi kalau nak gedik pun adalah dimaafkan.
cuba muka ko warok, pastu nak cas-cas lawa.
nak feel feel manja. podah chit… rentikan lerr…

semua 5 orang pelakon utama filem ini, aku minat.
jadi tidak ada masak elah menonton dari awal hingga akhir dengan penuh rasa gembira di hati.
eizlan yusof walaupun sudah agak kertu, tapi masih ada aura uolls.
aaron aziz pastinya sentiasa hot. panasssss… kata fazura.

dan shahredza aka faqir. walaupun first time berlakon, tapi kira ok ok gak la. boleh improve lagi kan dik?
wah tetiba feel kakak hangkat kann….

masa dia menari salsa.. eh ke cha cha ntah.. dengan maya karin tu, rasa cam awummmm… comel sungguh.
tetiba aku pun feel feel penari cha cha kan.
terus dan dan tu rasa nak masuk kelas menari.
hover kan? heh.

kesimpulannya filem ini adalah best dan kelakar.
sesuai ditonton seisi keluarga. 😉

untuk maklumat lanjut, klik je website nie
www.pisaucukur.com.my

diakhiri dengan wajah lelaki kiut dan kata-kata hikmahnya tentang si Pisau Cukur.

“Wanita begini memang ada cuma setakat ini saya belum pernah jumpa lagi. Saya pun bukannya kaya untuk dikikis,” ujar Redza ketawa.

 

… walaupun ko tak kaya dik, tapi wajah comel ko dah cukup buat akak kenyang setahun. gagagaga …

12 thoughts on “Pisau Cukur Oh My Dior!

  1. hik hik hik.. kami pun suka crita ni dan semua pelakon utamanya. Sungguh Fazura & Maya Karin adalah gedik yang boleh diterima akal. Owh my Bonia!! (ini je yg kami mampu kannn) ada part kami cam bergenang air mata tau tengok filem ni.. ahahaha..

Comments are closed.