Pertama Together-gether

selalu pun aku berdinner sendiri.
tapi sekarang tidak lagi. heee…
walau begitu, masakan masih tatappp sama uolls.
simple simple jugak.
nantilah, i pergi kelas memasak eh encik z. :p

motipp tetiba ada seketul telur di situ?
baki bunga telur yang diberi pada tetamu hari tu la.
so kasik kopek, lalu makan.  tak elok membazir kan.

DSCN9094

hari rabu pergi office bersama-sama.
sangat lah best kerana aku tidak perleww lagi berdrive meredah kesesakan jalan raya seorang diri.

di hari kejadian aku memakai kasut dan handbag baru.
yang menjadi hantaran kahwin.
patutnya kasut nie aku takleh pakai lagi.
sebab sudah berikrar pada diri sendiri mau pakai di hari kenduri kat TLJ nanti.
tapi being me yang very the tak penyabar, nak jugakkkkkk pakai.
hohohoh.

tapi payiet telah mengeji kaki dan kasut ku itu.
dia kata cam kaki aku terjulur-julur keluar.
apakahhh???

DSCN9098

ini pulak handbag berjenama ELLE.
aku suka ciri-cirinya. kerana ia berciri seakan MPV.
eh.. berciri seakan LV.
bak kata payiet, L without V. jadi lah ELLE.
tapi serius olls, i feel feel mak datin pakai handbag kayak gini.

dan aku sekarang adalah sangat menggila warna putih dan gold.
walau begitu warna pink tatappp di hati.

DSCN9099

encik z paling pantang amik gambar sambil memandu.
so, ko paham-paham sudehh..

DSCN9100

happy weekend semua! 😉

20 thoughts on “Pertama Together-gether

  1. makan pun tk sensorang lg..gi keje pun dah ado yg drive..bahagianya..tang hbag ELLE tuh tersama ler plak..sememangnya cantikk kan..yg penting beso dalam leh isi byk harta karun kan kan..i suka hbag beso cam u ckp feel2 mak datin kan

  2. oh kawanku maya, apsal makan guna pinggan mangkuk plastik?..not good for health ok..especially for those yg nak plan dpt baby…not good not good..pasni guna pinggan kaca lawa2 ek..ate nak jamu cik abg kann..merahnye inai..apa tandanye tu..hehe..cheers…

Comments are closed.