PD Mini Zoo

DSCN9008
: : ostrich sebenar : :

dari lukut, kami terus zasss ke pd mini zoo.
walaupun dah dengar feedback yang ngeri dari payiet & nora, tapi gigih jugak aku mau bawak yaya pegi.

memang betul la apa yang dikatakan mereka, sangatlah ngeri PD mini zoo ini. dah la kena bayar, tapi dalamnya sungguh menyedihkan.

DSCN9012
: : ostrich kurang benar : :

adalah beberapa ekor binatang kelihatan, tapi semua pun cam dah sebulan tak makan. kurus kering uolls.

DSCN9013

DSCN9014

paling kasihan ialah unta ini. pasti dalam hati beliau menyumpah.
ingatkan datang malaysia, boleh la feel feel unta haibatt.
ujung-ujung dicampak aku kat PD mini zoo nie kan.
lebih baik duduk arab. tetiba aku menyelami jiwa unta kan..

DSCN9017

biawak dengan kura-kura nie pun kesian gak.
cam ala-ala muka boring pun yer. lapar pun yer.
mama punyalah simpati, lalu dicampakkan rumput rampai di keliling ke dalam kolam mereka.
kemain melahap kura-kura tu makan.
iskk.. sian okk..

DSCN9019

DSCN9021
: : melebarkan sayap. cantik bangatttt : :

panas menyucuk-nyucuk masa nie.
tu yang yaya bergambar pun pegang pipi.
tak tahan silau sama la tu kot.

DSCN9022

last but not least, kepada pemilik PD mini zoo ini, sila lah upgrade zoo anda kepada yang lebih baik yer.
sekian.

DSCN9023

10 thoughts on “PD Mini Zoo

  1. saya sangat suka tengok yaya..sangat comel..dan rambut yaya sangat cantik..yaya putih mcm mommy nya…

  2. Pintu Entrance cam nak masok kuil kan. Mmg hazab la menatang tu. Ikot aku , mau je aku bukak kan kandang tu, biar terlepas sume hewan hewan berkenaan, pastu suh mereka gigit tokei zoo tu<- balas dendam kesumat uolls. *pitam imaginasi tinggi melangit

  3. betoi ckp ko mya kalau unta tuh leh bercakap sure dia nk balik arab semula leh gak memain pasir kan ;)..so kepada jabatan haiwan & perhilitan PD tuh turun jenguk2 ape yang patut..ai cukup phantanggg tgok haiwan2 didera bagai camnie..sedey meruntum jiwa tau..kecuali binatang yg haram tuh jer ai tk cian pun
    .-= Nur´s last blog ..Semalam yang menyedihkan hatiku.. =-.

Comments are closed.