Party HP. The Future Is…

HP will be having an exclusive party themed: Future Is.- The Online Community talks about the future of things, Malaysia is one of four countries in the region to kick start this event.

In addition to various invited celebrities, five of our Nuffnangers have been selected to feature in a panel discussion at the event to speak on future trends. They are the bloggers from:

Kennysia.com
Kinkybluefairy.net
Redmummy.com
Jojostruys.com
, and
Thatgirlcynthia.com

hp1 

kekdahnya hari rabu hari tu, kakred sudah sms sama aku.
tanya aku interested tak mau join ini party HP.
setelah meminta ijin encik z, lepas office aku pun pergi.

pada semua girlfriends ku, kalau ada apa-apa aktiviti, roger je aku.
insyaAllah kena masa dan gayanya, aku pasti leh join korang.
tak bermakna dah kahwin nie, aktiviti dengan kengkawan terhenti.
ye dok?

tempat kejadian adalah di rootz club, rooftop, lot 10 sana.
first time aku naik sini. best la tempatnya. very cozy gitu.

masuk-masuk je, sudah ramai umat manusia di dalam.
terus nampak abang sirman dan kamera godangnya.
dan kemudian aku dioffer mini burger ini oleh encik waiter.
sampai 2 ketul aku ngapp. aterrr kecik nauu..
tak puas uolls.

DSCN9112

diberi jua pink guava dan banana lollipop.
banana lollipop itu adalah setappp.
eh, bukan aku tak makan pisang ke? heh.

DSCN9101

kemudian diberi dessert tiramisu.
dan lagi satu ni apa ke benda ntah.
ada udang pastu ada cam rasa-rasa tomato puri.
uwekkk… nak muntah lak aku membau nya. hohoh.

DSCN9113

kemudian, majlis pun bermula.
dari kiri kennysia, jojostruys, kakred, cynthia dan joyce.
mereka bercakap tentang dunia blog, tentang teknologi dan tentang masa depan dunia blogging ini.
aku tak berapa nak concentrate la.
kalau nak baca details, boleh pergi blog afra.

DSCN9109

ah.. afra. aku pernah baca blog dia.
dia datang menegur aku. dan nasib baik aku ingat dia!
kalau tak, harus rasa segan.
oleh sebab kami masing-masing datang berseorangan, jadi kami duduk together-gether.. 🙂

withafra

: : kredit to afra : :

lebih kurang jam 9malam, majlis pun tamat.
bermula la pulak sessi blogger berkenal-kenalan.
tapi aku hanyalah duduk di tepi.
mak kan pemalu. hohoh.
tapi berjaya bergambar bersama mereka berdua.

DSCN9116
: : jojo yang bersuara manja : :

DSCN9117
: : with kennysia. ada yang tak kenal kennysia kah? : :

handbag coach berwarna purple itu bukan aku yang punya.
itu kakred yang punya.
dapat la feel feel pakai handbag mahal kann.. he he..

DSCN9118

kakred yang kesejukan lalu terus memeluk abang sirman.
tapi memang sejukkkkk pun kat situ.

DSCN9119

DSCN9120

DSCN9121
: : aku paling berkenan lappy kenit iniiii. so comelll : :

doorgift. beg laptop yang melertzzzz.
tshirt yang telah dilanting kepada encik z.
dan pewangi kereta.

DSCN9129

jangan anda lupa, saya juga memiliki laptop HP.
eh, bukan saya punya. suami saya punya.. 😀

DSCN9130

10 thoughts on “Party HP. The Future Is…

  1. owh HP sungguh bermakna kepada saya. dan saya sudah tidak dapat dipisahkan daripada HP lagik

    ahahaha.. poyossss

Comments are closed.