Our First Brunch @ Old Town

Clip023

sehari selepas diijabkabulkan.
harus tak koserr nak masak segala.
kekdahnya dah tengah-tengah antara breakfast dan lunch.
so kasik sekali arung brunch terus.
kami ke old town nun sebelah jasmine je.
jalan kaki pun sampai.
tapi harus kami naik myavi.

kau tau tak kat oldtown ada 15 minutes challenge?
kira kalau servis melebihi 15 minit, ko akan dapat ganjaran secangkir kopi. begitu.

Clip034

aku order rose float.
yang kemain diwarwarkan oleh payiet dan nikolas.
katanya setapp meletup-letup.
air sirap dicampur soda diletak aiskrim.
ok laa.. sesuai di minum di tengah hari yang gersang.

Clip037

yang gulung-gulung tu apa namanya ek?
tak ingat la. tapi cam ala-ala popia.
nasi lemak for encik z. aku order lum mee, tapi ujung-ujung sampai hor fun. apa kah?

Clip038

lalu panggil pekerja bangla di situ.
baru ditukar lum mee.
adoiyaiii apa pucat nauuuu rupa paras lum mee ini.
baru bangun tidur kah?

Clip040

Clip041

: : kena ada cili. baru terangkat : :

oleh sebab total masa menukar hor fun kepada lum mee mengambil masa 15 minit, jadi aku sudah tuntut secangkir kopi free itu.
tapi katanya tak boleh guna masa tu.
kena guna di lain kali. eieiei terhapa hapa ntah.

Clip042

diakhiri dengan wallet bonia hantaran ku.
disponsor sepenuhnya oleh kaklong.
thank u kaklong! 🙂

Clip039

satu lagi entry tak bermotif dari cik mya.
eh, puan mya. :p

4 thoughts on “Our First Brunch @ Old Town

  1. Mek pernah skali suh lap meja je pon, tapi makan tahun uolls nak sampai. Pastu datang mengelap ngan muka tehapa hapa, aku rasa taik ayam lagik cantek dari muka bangla tu.

    Pasal secangkir kopi pon oldtown mau klepet kastemer kan, kalo ko keberatan nak bg kopi pree, tak yah la ko buat taim taim challenges nih sgala, buat naik darah je.
    .-= Payiet82´s last blog ..Sampai sudah hari tua saya =-.

Comments are closed.